Mongo

åååååh, jag har ingen blogglust alls, är så less och sur på allt mellan himmel och jord.      Det var riktigt skönt att få åka bort över helgen!  Imorgon drar jag till hammarstranf och är med mina grabs, Marcus och Axel ;)riktigt härligt! följ mig på instagram! sagadanieli /Saga

Bloggpaus

Tja! jag och yulia kommer inte ha någon möjlighet att blogga under helgen för vi ska till NORRKÖPING och STOCKHOLM, lägger ut bilder till veckan! puss  hej! / saga och yulia

Allmänt tråkigt inlägg.

/SÄr det bara jag eller är det någe otroligt skönt att ha ett städat rum?
Jag är så stolt över mig själv som ens tog mig ann att städa jävulskapet.
Idag drog jag till hans och kollade på film, en vanlig mysdag med en av sina bästavänner bara.

mumma!

Lämplig kvällsfika? NEJ
Gott? JA!                /s

dagens klädsel,

/s

dip dye:-)

har ju som sagt gjort dipdye, vet inte ritigt vad jag ska tycka än

you are a cinema i could watch you forever

Har haft en sån otroligt rolig kväll! Drog till stan som sagt för att köpa en födelsedagspresent till saga och gick på bio med några från klassen. Dock är jag sur över att stället som jag skulle köpa presenten till saga på var stängt pga att dom var på utbildningskurs.. Så fick hågot annat, blev faktiskt väldigt nöjd över det jag köpte till henne. Hoppas bara hon blir lika nöjd. Vi var iallafall på ''The Avengers'', riktigt bra film om jag får säga det själv! Jag är ingen person som gillar action filmer men den här var den första action filmen jag verkligen tycke om. Så jag rekomenderar den verkligen! Tack till alla er som var med idag! // yulia


födelsedagspresenter!! :')

har dock inga bilder men,
av familjen fick jag ett nefflinne , refillkort, tungpiercing(ska göras på tisdag!)och en  surfplatta!:D
Av vänner och bästa vänner har det varit så mycket som 255kronor, 1cm uttöjning, plåster(inte mitt fel att jag är klumpig).., hårfärg, minimala gelehjärtan med texten "little treat for someone sweet" ton av kramar och grattis and that's it, nöjd,  JA 

imorgon är ingen vanlig dag för de är sagas födelsedag

Sitter och äter turkisk yoghurt och lyssnar på musik just nu i min ensamhet.Blev ingen träning för mig idag eftersom jag kom på att jag har tyskaprov imorgon, så måste plugga mer till de. Imorgon fyller även saga år, skulle egentligen till henne men har inte hunnit köpa någon present än så far in till staden imorgon efter skolan och köper en. Men när jag ändå är där ska jag även gå på bio tror jag med några från klassen, kommer bli grymt roligt! 
Förresten vi spelade brännboll idag på idrotten och jag har inte tänkt på det så jätte mycket fören idag, gud vad våran klass är duktig på brännboll! Vi har tjejer i min klass som skjuter jätte långt, jag är imponerad! Dock har väl klassen alltid vart duktig på nästan alla sporter vad jag kan minnas iallafall! Men jag är iallafall stolt över min klass. // yulia

100:de inlägget!

jag älskar er! //yulia


sovdags

nu har jag pluggat tillräckligt inför provet imorgon, nu ska jag slå på en film och sova! // y
 

klänningar!

Vilken klänning är snyggast? Alla kommentera! // yulia




plugg,plugg och åter plugg

Är inte alls på humör för att plugga just nu men jag måste verkligen, för har engelskaprov imorgon och tyskaprov på fredag så måste öva in glosor som satan och massa andra saker. Tur att jag har min red bull och naturgodis iallafall!
Imorgon ska jag följa med Frida hem efter konfan och träna, skönt!
Men nu ska jag plugga, hejs! // yulia



Krya på dig.

Gjorde precis en liten kort rapp till mamma som jag täntke dela med mig av, inget speciellt, men från hjärtat om sånt som stämmer in och angår på oss, bara oss.

Är det så här det ska vara, allting känns så fel.
När man går förbi så tittar alla ner.
Varför finns det skit som inte borde finnas.
Varför finns det sånt som kommer övervinnas.
Katt och hund, hund och katt, allting går för fort, och vet du att?
Man använder deo men det luktar ändå, livet funkar rätt bra om man bara står på.
Jag känner skulden, det känns så fel.
Jag tittar i spegeln, vad är det jag ser?
Svart fult hår, blick av skam,
Jag tror nog ATT jag  behöver en kamm.
Jag bara klagar och klagar, och säger förlåt.
Me love dig morsan, Det här blir svårt.
Vet nog att du klarar dig, men det känns inte så, just exakt så.
De blir nog så att vi måste, bara måste.
Du är bäst på alla sätt och vis, funderar tillomed på att köpa en gris.
Krya, krya, krya
Jag Älskar dig








/s


''varje människa är tokig på sitt sätt''

Jag har tänkt lite på en sak, när folk säger att man är onormal tänker jag ''vadå onormal, vad är normalt då?''. De borde inte finnas något som heter onormalt eftersom vissa saker som man tycker verkar onnormalt, de är kanske normalt för någon annan. Som t.ex att slicka glovet rent med tungan istället för att använda en skurmopp (dåligt exempel med var de enda jag kom på) de kanske verkar onormalt för oss men de kanske är normalt för den personen och andra personer. Och en till sak jag har tänkt på är att när en kompis/någon du kanske känner färgar håret i tokiga färger eller kanske skaffar emo/scene core stil så reagerar folk väldigt mycket på det och tycker de är fult och konstigt osv (inte alla men de är ofta folk som gör de) MEN om en kändis t.ex katy perry färgar sitt hår i någon tokig färg då tycker folk de är as snygg och sen vill dom också färga sitt hår så men nyss så tycke dom de var konstigt när dens kompis/någon bekant gjorde de. Herregud säger jag bara.
Folk får ta de här som dom vill nu. // yulia

w00t?

Fick en kommentar förut på inlägget ''kläder för killar'' eller ja snarare saga men iallafall där stod de ''kläder för killar med håriga ben*'' som var ifrån någon anonym, tänkte lägga upp bild på kommentaren men datan har damp. Men då har jag en fråga till den personen som skrev den, vad mena du med det? Jag tog det som att du inte tycker killar ska ha håriga ben för de låter exakt så. Vadå vill du att killar ska raka sina ben? Gå runt med lena rakade ben? Omanligt om jag får säga. Jag tycker dock att killar SKA ha hår på bena, men de är ju vad jag tycker.
Men jag tycker du som skrev kommentaren kan förklara vad du mena. // yulia


dag #18

En bild som inte är tagen i staden jag bor. // yulia

HEMMA

Äntligen hemma!
Men jag bloggar senare för ska packa upp sen sova en stund! // yulia

Kläder för killar , (L)


/S


Askan är den bästa jorden.

Hitta någon bättre så är du riktigt bra, Markus Krunegård <3
/S

Wild and crazy

Jag låna Sebastian mobil och bloggar för jag kände att kag inte kunde hålla mig tills imorgon. Vi har nästan nyss suttit stilla i två timmar och lyssnat på när dom berättat massa saker ur gamlatestamentet, äckligt drygt. Måste bara skriva att de är helt awesome mat här (!!!) vi får till och med efterätt! Haha. Hade lite halft svårt att sova igår pga att vi kolla på skräckfilm, ville ha min älskling här så han skulle kunnat legat och hållt om mig :( Kände att de här blev ett väldigt långt inlägg så nu ger jag mig. Men ikväll blir de att bada badtunna och basta iallafall! :) // yulia

#dag 17

En bild på dig själv som du är nöjd med.

The A Team

Sitter just nu på skolan och har tyska. Vi ska träna till provet vi har nästa vecka men jag orkar inte de just nu så jag bloggar lite istället. Man måste ju passa på när man inte har någon lärare eftersom som hon är sjuk.
Men Jag kommer inte blogga något i helgen eftersom jag åker på konfaläger hela helgen, men ska försöka blogga och kanske lägga ut någon bild när jag kommer hem på söndag.
Hoppas ni läsare också får en härlig helg! // y

SMOOTHIE

Har inte orkat bloggat fören nu, förlåt för de men har inte haft någon blogglust. Men iallafall tänkte göra ett nu.
Jag haft en väldigt skön dag i dag, ingen skola! Dock var jag hemma för att min kära mor har tappat bort min nyckel som hon fick ta hand om när jag åkte till oliver förra helgen, så jag fick stanna hemma idag och plugga på datan hemma istället. Så jag var tvungen att börja om från början på min uppstats om en katastrof. Men de känns skönt att ha den klar nu.
Jag gjorde även jordgubbs smoothie till mig och mamma imorse, så himla gott de var! Så smoothie och crunchy fick bli min frukost. 
En bild sen idag! // yulia




Titta när han dansar.


Vi kör med ett gemensamt inlägg, Yulia kom lite oväntat hem till mig i morse precis när jag hade duschat.
Så idag har vi solat, gjort mat och bara chillat, härligt!


bjussar på bilder!

/S & Y

RSS 2.0